♥saragacanica -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagen så langt
Halloen, dagen så langt har gått til rydding.. må si jeg er stolt! Var deilig å få vekk alle de gamle klærna som bare lå unødvendig i skapet.
Sitter nå her og skriver ned stoff til matteprøven som blir på tirsdag, første skikkelige prøve på allmenn.. Senere idag skal jeg ned til vilde å få filmet inn svarene til spørsmålsrunden så de kommer helt sikkert imorgen. Nå får jeg gå ned å stappe i meg noe mat før jeg forsetter å øve.

 • Helger går så utrolig fort  Halloen, beklager for et sent innlegg. Kom nesten akkuratt hjem etter en utrolig hærlig kveld sammen med Elin og noen andre fra den gamle klassen. Satt barnevakt hos søskenbarna på fem forferdelige unger som aldri ville legge seg. Så film og bare koste oss, ble desverre ingen bilder fra ikveld så jeg får legge ut noen fra selskapet igår. Er så utrolig trøtt så skal legge meg så fort jeg får fjernet sminken. Sov over hos Vilde inatt med noen hærlige jenter, var så utrolig koselig kveld! ♥ Helgen har gått så utrolig fort, allerede imorgen blir det øving til matteprøve og evt trening..
  Her er vertfall noen av bildene som ble tatt igår.

   

 • Stikker i selskap  nååå sitter jeg her med noen hærlige jenter, skal snart i selskap ! sikker på det blir en konge kveld ♥

   

 • Da var klassebilde ute
  kan si jeg ble nokså fornøyd med klassebildet, utrolig hærlig gjeng ! ( FIN SVAI I RYGGEN PÅ MEG )
  legger forresten ut selskap's outfit ikveld ♥ 

 • portrettbilde  fikk akuratt en melding på tlf med portrettbilde som ble tatt for en uke siden på skolen, og siden jeg har fått ett spm om jeg kan legge det ut sammen med klassebilde så skal jeg gjør det! vi har enda ikke fått klassebilde, lurer på hvordan det ble. Med en gang jeg fikk se bilde når det sto ariel over viste jeg ikke om jeg skulle grine eller le, såg forferdeligt ut! men når jeg fikk tatt det vett så ble det litt bedre, kan ikke si jeg ble såååå misfornøyd,men kunne vært bedre! hater slike bilder... • Bare til å spør !!  sitter nå her med migrene, hater det så j...... dopet med ned med migrenetabletter og ibux til tusen. Skulle også på trening idag,men det blir det jo ikke noe av. Har tenkt å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen siden jeg ikke har hatt det, så skal jeg prøve å svare på video!
  bare til å spør om hva som intereserer deg,men går selvfølgelig grenser!
   

 • friends are like stars ..  Halloen folkens! sitter her å øver på hvordan jeg skal analysere en tekst til imorgen, har ikke peiling på hvordan det er mulig å øve til det? hahaha... 
  var forresten med Elin idag, koste meg utroligt mye sånt som alltid! den jenta gjør meg bare sååå glad ♥
  så her kommer en liten smakebit av bildene
  good friends are like stars, you dont always see them, but you know they're always there
   

 • Gratulerer med dagen daddy  Vil aller først gratulere pappa med dagen!! gleder meg til å komme hjem å spise en god familiemiddag ♥ Sitter nå her på skolen med en mage som brumler i ett å ber om mat, skal ha gym om ikke så alt for lenge,FOTBALL.... det er jo heldigvis snart høstferie, noe som jeg ser utrolig frem til. Blogginga mi har begynt å bli veldig kjedelig merker jeg selv,det går bare i det samme om og om igjen, så jeg vil at dere skal komme med forslag til hva dere vil jeg skal blogge om.. har fått et spørsmål om jeg kan legge sammen en video av alle årene som jeg har gått på dans, men bilder og andre ting! så det har jeg tenkt å prøve meg på. På fredag skal jeg i selskap til Veronica som har fylt 16 år, er sikker på det kommer til å bli utrolig koseligt ! Lørdag skal jeg være med Elin og sitte barnevakt og evt være men Siri kom kommer fra Stavanger.
  Ser utrolig frem til helg nå!
  keep on believing!

   

 • Too cool for school  må løpeeeeee ....

  ♥♥

 • angrer du på ting du har gjort?  Hvis du tenker tilbake kan jeg garantere at de aller fleste angrer på ting de har gjort, sitter faktisk her og tenker på alle tabbene jeg har gjort så langt og alt jeg angrer på. Man kan ikke spole noen ting tilbake,men kan kan selvsagt lære av våre egne feil, men jeg inngår den samme feilen om og om igjen, når har jeg tenkt å lære av mine egne feil?..
  Dagen idag har ikke akuratt vær den beste.. skoledagen har faktisk helt jævlig.. har akuratt tatt på meg koseklærna etter en lang joggetur, kan si det va utrolig deilig å få meg litt ut å tenke på andre ting.
  Begynner heldigvis ikke på skolen før kl ti imorgen, skal bli deiligt å få sove litt lenger imorgen.


  Here's something about you that makes me smile

  jentå som alltid har stilt opp for meg, støtta meg gjennom alt godt og vondt! eg elske deg ♥

   

 • Les mer i arkivet Desember 2012 November 2012 Oktober 2012
  hits