♥saragacanica -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Snart tilbakeTar meg en liten pause fra blogginga, kommer tilbake så fort jeg har fått tilbake litt motivasjon! 

 • You can do this  Var og trente på skoi idag sammen med Elin, var utrolig bra faktisk! Vurderer sterkt å begynne. Fikk litt over en time med trening og da mener jeg trening. Utrolig deilig følelse når vi var ferdige.
  Nå tenkte jeg å lage meg pastasalat også må jeg begyne å skrive ned geografi stoff til prøven på onsdag. Kansje jeg tar meg en tur til Veronica ikveld.
   
 • Trening
  Da blir det trening med Elin om ikke så alt for lenge! Utrolig deilig start på en søndags morgen.
  Ha en fin søndag alle sammen!

 • Romantisk


  Har hatt en helt fantastastisk kveld, bildene forteller mer enn tusen ord som de sier! ♥

 • Høst bilder!  Da har jeg akkuratt vært ute og knipset noen bilder, selvfølgelig ble kamera tom for strøm..men klarte heldigvis å få ett par. Nå skal jeg på Cafee sammen med Elise, utrolig koseligt etter min mening. Været idag er faktisk utrolig bra! Det er jo selvsagt kaldt, men sola skinner ♥♥
  Likte dere bildene?
  Hva skal dere idag?  • LYKKE!!  LYKKE Å SLUTTE 3 TIMER TIDLIGERE,LÅVER!  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  Kommer til å blogge litt senere også, bare for dere er søte!

   

 • Dritt dag!  Rett etter skolen var det prøve øving som sto for tur, har skrevet ned all stoffet nå! Så da er det bare til å pugge.. Låver dere et mye bedre innlegg imorgen.
  Men akuratt nå er det kun lesing frem til leggetid, speaks people ♥
  hater dere også å øve til prøver?
 • #NAILS
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Hva befinner seg i sminke veska?  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Noen som kansje er interesert i sminkevideo? • Perfekt liv, eller hva sier dere?  Først og fremst vil jeg bare takke dere alle sammen for flotte tilbakemelding på går dagens innlegg, setter så utrolig stor pris på det. Statestikken bare øker og øker og jeg ligger nå på andre plass, utrolig fornøyd med det. Nå sitter jeg her med naturfags bøkene og notater, skal nemlig ha den størte og værste naturfagsprøven på fredag. Har bare fått dårlige karakterer så langt, så dette må forbedres. 
  Fikk forresten iphone dekselet jeg bestilte sist helg, gav det selvsagt til Anja og hun ble utrolig glad, noe som gjorde meg glad, dere kan se det på bilde under. Dette ble ikke noe bra innlegg, heller et klage!
  Får se om jeg slenger ut noe ikveld også. Takk igjen for alle kommentarene og tilbakemeldingene, dere er bare så søte ♥♥♥♥♥ • Les mer i arkivet Desember 2012 November 2012 Oktober 2012
  hits