♥saragacanica -
Forside Add meg Om meg Kontakt

DAGENS ANTREKKDagens antrekk! 

 • TAKK FOR TILBAKEMELDINGER  Vil bare takke for gode tilbakemeldinger på det siste innlegget, kom inn en del forslag som jeg skal vurdere! blandt annet; tips,outfit, sminke, malta, hår, videoer, anbefalinger og slike ting.
  For øyeblikket sitter jeg her og gomler i meg nachos, utrolig deilig! Idag var det tilbake igjen på trening etter en liten pause, kjente jeg virkelig trengte det! Deretter gikk turen til karmøyhallen sammen med noen av jentene, utrolig koselig faktisk!
   Nå er det ikke lenge til jul heller, og så fort den tida er over så kommer jammen meg sommeren fortere enn bare det. Juletiden er noe jeg faktisk gleder meg sykt til, å selvsagt feiring av nyttår sammen med en herlig gjeng. Skal forresten spille på nattcup på fredag, og det er nemlig i fotball, for de som kjenner meg er det ikke noe å legge skjul på, jeg klarer såvidt å treffe en ball! men HALLO, vi gjør det jo ikke for å vinne? men rett og slett for gøy og for opplevelsen! 

  Er det noe jeg savner nå er det vell...sommeren

  Savner dere også disse sommertidene?   

 • KOSELIG KVELD  God kveld kjære lesere! Her kommer bilder av dagens antrekk, kjørte en veldig chilldag i og med at jeg kun var på skolen tre timar så var det hjem igjen.. Kom hjem for ikke så alt for lenge siden,var hos Marita sammen med Monika og Esther. Har hatt en utrolig koselig kveld sammen med disse jentene,var mye snakking og kos! ♥


 • TROR DERE DET ER LETT?  HeI kjære lesere! 
  Tenkte bare å legge ut et innlegg nå, ja dere kan klage så mye dere vil pga bloggingen min i det siste! Men jeg tror dere ikke helt har skjønt at det faktisk ikke er så utrolig lett å legge ut et bra innlegg hver dag?
  hvertfall ikke for meg..Så jeg tar meg nok noen småpauser inni mellom, så jeg kommer å går. Voknet for omtrent en halvtime siden, migrene til tusen..vurderer bare å legge meg igjen!

  Så da spør jeg dere, er det noe dere vil lese mer eller mindre av her på bloggen?
   

 • LIKE HOW IT FEELS  For øyeblikket sitter jeg her nydysjet og kuret. Tok meg en utrolig lang og deilig dysj, samtidig som jeg satt i en hårkur som jeg øyeblikk må vaske ut. Dagen idag har rett og slett bare vært slapp, la meg rett etter skolen ettersom migrenen angrep meg. Kan ikke forklare dere hvor utrolig skolelei jeg er, det er faktisk sykt! Hver morgen, og da mener jeg hver morgen vurderer jeg sterkt å bare fortsette å sove, frister bare så sykt lite å stå opp å gå på skolen, men hva vil skje i fremtiden om jeg bare dropper ut nå ? Jeg kommer ikke til å ha et liv, det er det som kommer til å skje. Har forresten tenkt å komme med en anbefaling til dere, men bare om dere er interesert. Det er av verdens beste bodylotion og ansiktsrens som dere kan se på bildene nedforbi. Nå skal jeg ned å lage meg en god pastasalat og sette på prison break resten av kvelden. Dere får ha en fin onsdag's kveld videre.
  Er dere interesert i en anbefaling av disse to produktene?  • KJAPPERE ENN JEG TRODDE  Nå har jeg satt sammen en del bilder av minnene til meg å Ida og lagt de sammen til et lite videosnytt. Har hatt utrolig mange flotte minner så langt, selvom hun bor i Stavanger, og mere skal det bli.

 • GIEF MOTIVATION
  Gi meg litt mere motivasjon, plixz... Dagene mine går vell for det meste i skole, har lagt sammen noen bilder fra timene! Kan ikke beskrive hvor perfekt skoleliv jeg har.
  Satser på å legge ut en liten video imorgen!

 • Bildedryss
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


 • SENT UTE  klarer selvsagt ikke å holde det jeg låver, kamera er tom for strøm, noe som tyder på 0 bilder nå! MÅ LØPE!

 • Ingen unskyldning  Har desverre ingen god nok grunn til å si hvorfor blogginga har blitt slik som den er blitt? Jeg som låvet dere bedre blogging når jeg fikk kamera, hm kan ikke si jeg klarte det så bra. Har bare en ting å si , beklager. Tenkte jeg øyeblikk skulle legge meg, skal opp tidlig imorgen for å være en såkalt "papegøye" nei, ikke noe utklednings greier, men rett og slett en slik som leverer resultatene og henter resultatene fra dommere, så det kan bli spennende! For dere som har muligheten må komme for å se på de flinke dansejentene kl 11.30 imorgen i håvikhallen burde absulutt gjøre det! Så imorgen tidlig LÅVER jeg en liten oppdatering før jeg tar meg turen dit. Skal bli så utrolig deilig å se de kjekke dansejentene fra Bergen og Stavanger igjen, føles rett og slett ut som evigheter!


  Skal bli godt å se jentene igjen♥

 • Les mer i arkivet Desember 2012 November 2012 Oktober 2012
  hits