♥saragacanica -
Forside Add meg Om meg Kontakt

GODT NYTTÅRkjapt innlegg før vi skal spise og ut videre, ha en fantastisk fin kveld alle sammen!!

 • OSLO,UTEN TVIL  Nå er jeg fast bestemt på å flytte til Oslo om to år. Det er jo bare heeeelt fantastisk her! Skjer noe absulutt hele tiden, om slik liker jeg det.
  For øyeblikket sitter jeg her og spiser frokost mens Mirna er på jobb, skal møte henne om ikke så alt for lenge. Må handle inn siste rest til ikveld også blir det farging av hår. Gleder meg utrolig mye til ikveld og satser på det blir bra. Jeg låver å legge ut et bildet av kveldens anntrekk i løpet av kvelden, så stay turned.
  Ønsker hvertfall dere alle et godt nyttår! ♥♥

  Trente forresten på SATS igår, helt syyykt treningsstudio.
   

 • OSLO CITY  God morgen kjære lesere! For øyeblikket sitter jeg på flytoget på vei til Oslo S. Skal nemlig besøke søstera mi og feire nyttår her sammen med henne. Akuratt nå er vi i Lillestrøm og neste stopp er Oslo S. Ser frem til en utrolig hærlig helg her! Håper dere får en fin helg og et godt nyttår, skal prøve å komme med en oppdatering mens jeg er her.

 • DÅRLIG BLOGGER  Kan ikke legge skjul på hvor utrolig dårlig blogger jeg har vært de siste dagene! Håper alle hadde en utrolig fin julefeiring igår ♥
  Legger ut noen bilder fra lillejulaften! Reiser forresten til Oslo på fredag for å feira nyttår der sammen med søstera mi og noen til, satser på det blir utrolig bra!


  ♥♥♥♥♥
   

 • UFORGLEMMELIG KVELD  Ble desverre ingen blogging på meg igår. Dagen startet me at vi måtte på skolen i to timer også var det rett over til tannlegen. Deretter ble det litt soving før jeg tok turen over til Kristina. Begynte å stelle oss ilag før vi tok turen videre til Victoria. Var nemlig på juleball igår, det var en helt syk opplevelse. Kan ikke huske sist jeg koste meg så mye, alle folkene og alt var bare så utrolig bra. Det største minuset var vell at det var alt for mange folk, det var rett og slett ikke plass til så mange, men det var det som også gjorde det så kjekt. Er heelt gåen i kroppen etter igår, blåveieser over absolutt alt. Ble ikke så mange bilder fra igår, så jeg får dele det jeg har med dere. Vurderer å legge meg litt nå før jeg tar turen videre til solsenteret også videre til noen venniner.
  Ha en fin fredags kveld da folkens ♥


  Elsker slike kvelder! Kan ikke huske sist jeg koste meg så mye.

 • GRØTFEST  Da har jeg akuratt kommet hjem fra grøtfesten! Var bare så utrolig koselig og stemningen var vertfall på plass.
   

 • LIKE HOW IT FEELS
  Pene jenter koser seg i skoletida xDSkal forresten ha biptesten idag, hm..

 • PÅ PLASS IGJEN  Da er jeg på plass igjen, var utrolig deilig me en liten pause! Rett og slett bare for å få tankene på andre ting. 
  Svarene om Elin kommer forresten så fort som mulig, vurderer og ta det på video. Nå har jeg akkuratt dysjet og klar for å begynne å lese til geografi prøven som vi skal ha imorgen. Så flink som jeg er, klarte jeg å glemme boken på skolen. Kommer ikke så utrolig langt da...

  Skal forresten på grøtfest på skolen imorgen, så satser på å legge ut noen bilder før jeg drar. 

 • GRATULERER TIL GOJENTA!  Utrolig kjekt å se på statestikken at dere fortsatt følger med på bloggen, selvom jeg har pause. Satser på jeg snart kommer tilbake ♥

   
  Grunnen til at jeg valgte å publisere ett innlegg nå er vell fordi Monika har bursdag idag. Vil bare gratulere deg så utrolig mye med 16års dagen din. Håper du har hatt en fantastisk fin dag og at den ender bra!
  Tenk at du er hele 16 år? Utrooolig.. Du fortjener det aller beste vennen, husk at jeg elsker deg!  

 • ORKER IKKE MER  Har bestemt meg for å ta en liten pause, er en del ting som foregår og da er bloggen det siste jeg tenker på. 
  Satser på jeg er tilbake om ikke så alt for lenge, fortsett å spør spørsmål om Elin og jeg svarer på de når jeg er tilbake. Beklager dette, men klarer ikke å fokusere meg på bloggingen nå.


  ♥♥
   

 • Les mer i arkivet Desember 2012 November 2012 Oktober 2012
  hits